Lanternesæt

Lanternesæt

Lanternesæt

kr. 30,00

Smukt sæt med 2 lanterner til ophæng og oppyntning i hjemmet. Passer perfekt til Eid og Ramadan. Mix mellem vores mange forskellige ophæng og skab en fin stemning. Begge ophæng har hul til en fin snor. Du kan placere vores ophæng alle steder. Lav evt. en smuk uro eller en guirlande. Hæng dem på en gren og skab et naturligt look. Lanternerne er skåret i vores 3 mm. finer eller akryl og egner sig også til at blive tegnet og malet på. Så der er fri kreativitet med vores produkter.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. birkefiner eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Alle produkter i spejlakryl har en grå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

  Lanternesættet fåes i 12 og 18 cm.
  Vi producere i både birkefiner, træfiber og akryl
  Lanternerne kan nemt hænges op med en smuk snor eller lignende

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid