Udskåret skilt, Ramadan og Eid

Udskåret skilt, Ramadan og Eid

Udskåret skilt, Ramadan og Eid

kr. 180,00

Stort og flot udskåret skilte til Eid og Ramadan. Skiltet er lavet præcis i det design du ønsker og kan vælges med en af vores standard tekster eller med den tekst du ønsker. Skab stemning i hjemmet og fejre denne smukke højtid med maner. Hvadend du vælger, så laver vi det til dig. Priserne gælder for vores standard tekster og skilte på maks. 15 bogstaver. Ønsker du større og længere skilte, så kontakt os endelig.

See text types

Højden måles på forbogstavet
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. træfiber eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Alle produkter i spejlakryl har en grå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

  Skiltet fåes i højderne 8, 12 og 16 cm.
  Vi producere i både træfiber og akryl
  Du kan frit vælge mellem vores mange designs
  Vælg en af vores standard designs eller skriv selv tekten. Dog maks 15 tegn

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk træfiber eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid