Læs mere om vores varer i kategorien Bordkort

Leder du efter bordkort til bryllup? Eller måske en anden af livets store begivenheder…

Vores flotte udskårede Bordkort i træ fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unik bordpynt til den store fest og du vælger helt selv, hvad dine udskårede bordkort skal indeholde.

Vores bordkort til bryllup kommer i flere forskellige materialer:
Bordkort i Træ
Bordkort i Akryl
Bordkort i Læder
Bordkort i Papir

Vi laver Udskårede Bordkort efter dine ønsker og laserskærer selv vores produkter specielt til dig i både træ og akryl. Med udskårede bordkort giver du dine gæster en lille gave, idet de kan tage bordkortet med hjem og gemme det for evig tid.

Unik bordpynt til den store fest med flotte anvisninger til gæstens plads

Hvem elsker ikke en perfekt aften, hvor man kan mærke, at der er gjort lidt ekstra ud af det hele. Giv dine gæster en oplevelse af perfektion med vores Bordkort i papir, der udskæres med dine gæsters navne. De kan efterfølgende tage deres papirbordkort med hjem og huske tilbage på den gode fest, som du gav dem. Papirbordkort er billige, nemme og trykke (det gør vi selvfølgelig for dig) men giver også et klassisk og flot look. Du kan roligt vælge et papirbordkort, hvis budgettet ikke rækker til udskårede kort.

Vores Kvalitet er den Bedste!

Med vores egen produktion af bordkort i træ, akryl, papir og læder, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores træ til bordkort er ekstra holdbart, samlingerne imellem laserskæringerne er gjort større, så vores produkter ikke nemt knækker og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig. Selvom vi laver billige bordkort udskåret i træ, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjorte bordkort i træ, akryl og papir – personliggjort til din fest!

Vi er kreative og elsker at lave Bordkort netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores bordkort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores udskårne træ bordkort nænsomt og sørger for, at bordkortene kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer og skærer dit bordkort, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores bordkort i alle materialer er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

Bæredygtige Bordkort til festen

Vi er meget opmærksomme på, at vores bæredygtige bordkort er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores bæredygtige bordkort og vælger selv vores materialer. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved bordkortene er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.