Læs mere om vores varer i kategorien Gæstebøger

Gør glimt at lykke til minder for livet med en personlig gæstebog i træ

Alt er planlagt ned til mindste detalje. De seneste mange uger har alle tanker kredset om den forestående fest. Endelig oprinder dagen, men som vært er der meget at tage sig af, og det kan være tæt på umuligt at være fuldt og helt til stede alle steder, hele tiden. Og pludselig er dagen gået.

Med en gæstebog til din fest kan du til hver en tid drage tilbage til en dejlig dag, og genleve de smukkeste øjeblikke.

Skab et gennemført udtryk med en gæstebog i træ.

En gæstebog til bryllup, fødselsdage og andre af livets store begivenheder er ikke et nyt koncept. Hos Verksted kan du understøtte festens øvrige tema med en nyfortolkning. Nemlig en gæstebog i træ. Vi har specialiseret os i personliggjorte produkter til din fest, og gæstebogen i træ er ingen undtagelse. Få trykt navn, dato eller noget helt tredje på omslaget af din gæstebog. Vi vil glæde os til at skabe noget helt unikt til dig. Selvfølgelig i den højeste kvalitet. Som altid.

En gæstebog til barnedåb eller navngivning sikrer jer og jeres barn minder for livet

En barnedåb eller en navngivning er en helt særlig begivenhed. Lad dine gæster sætte ord på ønsker for den lilles fremtid, og fornøj dig med at læse dem efter festen. Når roen har lagt sig. I en tid hvor megen kommunikation foregår på afstand, ofte via en skærm, bidrager en personlig gæstebog i træ med noget sanseligt, noget håndgribeligt. Når dit barn bliver større, vil gæstebogen og dens indhold uden tvivl skabe glæde og begejstring – og en hyggelig stund, hvor I som forældre kan mindes en vidunderlig og betydningsfuld dag.

Gæstebog til bryllup, barnedåb, konfirmation og andre af livets største begivenheder.

En gæstebog indbyder dine gæster til at sætte ord på tanker og følelser i forbindelse med din fest. Du kan også opfordre gæsterne til at skrive fælles anekdoter og små historier, som har haft særlig betydning for jeres forhold. Du kan skabe præcis de rammer du ønsker om din gæstebog i træ. Anbring tuscher og farver ved siden af gæstebogen, og bed dine gæster om at fortolke et særligt minde. Du kan også anbringe et kamera sammen med bogen, og på den måde tilskynde dine gæster til at tage et billede, som kan klistres ind i gæstebogen. Dén variant giver garanti for et godt grin, når I sammen tager gæstebogen frem efter festen.

Kun fantasien sætter grænser.
Én ting er sikkert. Med en gæstebog til din næste fest, giver du festen liv igen og igen.