Bordkort til dit bryllup?

Hvad for et bordkort skal du vælge til dit bryllup? 


Bordkort er en essentiel ting, når du skal fejrer din store dag! Det er med til at give din store dag mere personlighed. Bordkort kan være personlige, og kan være en god gave til dine gæster. Men hvad for et bordkort skal du vælge til dit bryllup? 

Her hos Verksted tilbyder vi et hav af forskellige bordkort. Du kan vælge mellem papir, læder, træ og akryl. Og du kan designe dem helt som du ønsker – vi sidder altid klar til at hjælpe dig, så din dag bliver perfekt. 


Vi har udvalgt disse 4 minimalistiske bordkort til, at give dig inspiration til bordkorts valg. Minimalistiske bordkort giver et eksklusivt look til bordopdækningen, og passer godt til dig som gerne vil holde linjerne klare og rene. Designsne på disse bordkort er enkle og i meget jordnære eller neutrale farver. 

Det minimalistiske bryllup

Hvis du holder et minimalistisk bryllup, så har vi disse bordkort som passer godt til dit bryllup: 

 

Det utraditionelle bryllup

Er det utraditionelle mere dig og tør du at bevæge dig ud over nogle grænser? Så passer denne kategori perfekt til dig. Her er vi ovre i læder, træ, akryl og en papirserie med knald på farverne og de kvadratiske former.

Med vores læder, træ og akryl bordkort så giver du gæsterne en hel anden oplevelse, og i samme omgang en gave. 

Hvis du vælger at holde et mere utraditionelt bryllup, så ville disse bordkort være perfekte: 

 

Det romantiske bryllup

Hvis den romantiske stil er mere dig, og du kan godt kan lide designs med blomster og en blød typografi, så er disse bordkort dem du leder efter. Disse bordkort kommer med det blomstrede udtryk, og giver en fin balance sammen med typografien. 

Så er du mere til den romantiske stil, når det kommer til dit bryllup, ville disse bordkort passe godt ind: 

 

Hvem elsker ikke en aften, hvor man kan se og mærke at der er gjort lidt ekstra ud af det hele? Giv dine gæster lidt ekstra ved at vælge et personliggjort bordkort fra Verksted. 

Der er et hav af forskellige bordkort, og det er helt op til dig, hvad du ønsker af stil og tema. Det er også derfor, vi tilbyder så bredt et udvalg af bordkort, fordi vi ønsker at kunne hjælpe alle og tilpasse alles smag.
Vi designer og producere alle vores bordkort selv, og derfor sender vi kun det bedste afsted til dig. Dine gæster får en oplevelse af perfektion med vores bordkort i træ, læder, papir og akryl. Selvom vores bordkort er billige, så går vi bestemt ikke ned på kvaliteten. Hvis man kigger på vores bordkort i træ, så sørger vi får at skære dem i en tykkelse, så de ikke knækker så nemt. Og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig.
Vores bordkort er også med til at passe på miljøet, da vi arbejder med bæredygtige produkter, og når vi pakker din ordre, er vores pakkematerialer ligeledes grønne. Her hos Verksted benytter vi os blandt andet af genbrugspap og pakkefyld, grundet den store efterspørgelse af bæredygtighed i samfundet. Vi oplever også, at folk vælge os til at lave der bordkort, da vi ansvaret for miljøet!