Udskårede bordkort, Akryl

Udskårede bordkort, Akryl

Udskårede bordkort, Akryl

kr. 28,00

Elegante og ekslusive bordkort i udskåret akryl. Et smukt indslag til bordet og en perfekt måde at overraske jeres gæster på. Bordkortet laves i 9 forskellige skifttyper og 9 forskellige farver, så I kan finde det helt rigtige valg til jeres fest. Prøv vores bordkort-designer lige her og se, hvordan dit navn ser ud i den enkelte skrifttype.

HUSK AT LIGGE SAMME ANTAL BORDKORT I KURVEN SOM DET ANTAL NAVNE DU SKRIVER

See text types

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Få dine gæsters navne udskåret i bordkort til konfirmation, bryllup, barnedåb eller noget helt fjerde!

Elegante og ekslusive bordkort med udskåret navn. Vi skærer alle vores bordkort med laserskærere, hvilket er utroligt præcist. Lad alle gæsterne få et unikt og smukt bordkort, der med garanti vil imponere. Bordkortet fungerer som en smuk lille gave til hver af dine gæster – de kan gemme bordkortet og til enhver tid huske tilbage på din fest, hvor de fik dem. Vores bordkort er låserskåret i 3 mm. akryl. Bordkortene fåes i 9 forskellige skrifttyper og flere farver, som du kan afprøve her på siden, så du kan finde den stil der passer lige til jeres fest. Bordkort til konfirmation – Bordkort til bryllup – Bordkort til barnedåb: mulighederne er mange og vi leverer til alle festtyper, private som erhverv.

Personliggjorte bordkort – fuldstændig speciallavet efter dine ønsker!

Vi elsker vores kunder – og vores kunder elsker vores produkter. Vi specialproducerer alle vores bordkort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du har bedt os om. Vi pakker vores udskårne bordkort nænsomt. Selvom store maskiner producerer og skærer dit bordkort, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores produkter er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

 Bordkortene måler 4-5 cm i højden. Længden afhænger af antal bogstaver samt skrifttype.
 Navnene laves altid ud fra en vurdering af den samlede ordre, så navnene matcher. Dette kan bevirke at høje bogstaver som f, j & g kan overstige de 4-5 cm i højden, for at de
resterende bogstaver passer sammen
 Vi kan sagtens lave lange navne og også navne med bindestreg – dog ikke med mellemrum. Dobbeltnavne laves som udgangspunkt i 2 linjer

Vi laver meget andet end bordkort i akryl – se vores store udvalg i eksklusive festartikler til bryllupper, konfirmationer, barnedåb og firmafester.

Udover vores bordkort i akryl, kan du tage et kig på vores smukke bordkort i træ.
Kombinér de smukke bordkort med vores bordnumre, skilte, coasters, drinkspinde og sikre dig den røde tråd gennem festen, der giver det sidste touch. Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

Vi håber, at du vil synes lige så godt om disse bordkort, som os. De er absolut smukke og helt fantastiske som bordkort til konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest. Kan vi hjælpe dig i din beslutningstage? Så ring eller skriv til os her på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med jeres forestående festlighed.

Produktionstid