Læs mere om vores varer i kategorien Save The Date

Save the Date til bryllup i træ

Vi producerer speciallavede save the date magneter til netop din bryllupsfest. I træ udskærer og graverer vi din tekst og information, som du så kan sende direkte til dine gæster længe før festen. På den måde kan du sikre dig, at de allervigtigste personer holder den store dag ledig og har mulighed for at deltage. Se vores store udvalg af save the date magneter i træ her i kategorien.

Billige save-the-date til bryllup med mange muligheder

Vores flotte personliggjorte save the date til bryllup eller konfirmation fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unikke save the date kort, hvor du selv vælger, hvad dine kort skal indeholde.
Hos os laver vi som regel save the date til bryllup eller konfirmation efter dine ønsker og printer selv vores produkter specielt til dig – vi er både billige, lynhurtige til at producere og ikke mindst er det hele dansk!

Unikke save-the-date til den store fest med flotte designs

Dine gæster vil elske dig for, at lave unikke kort efter festen, med en tak og en tanke om, at det var en god dag. Med vores personliggjorte produkter, kan du selv designe dine save the date-kort ud fra vores færdige designs, som ser brandgodt ud! Vi går op i minimalisme og enkelthed, men samtidigt at alle kort er unikke og bæredygtige.

Vores “save the date” er af den bedste kvalitet!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge kort til save the date. Med vores egen produktion af kort til save the date til bryllup, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt, når du skal bruge det til din fest!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores papir til kortene er ekstra tykt og med den struktur, som du ønsker. Vores konvolutter er fra de bedste leverandører og af superkvalitet! Og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig. Selvom vi laver billige save the date til bryllup og konfirmation, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjort “save the date” til billige priser – speciallavet til dig!

Vi er kreative og elsker at lave save the date kort til bryllup netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores kort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores specialdesignede kort nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer, printer og skærer dem, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores save-the-date er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

Bæredygtige save the date til billige priser er en vigtig grundsten i vores virke

Vi er meget opmærksomme på, at vores save the date er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores kort og vælger selv vores materialer. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved save the date er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.

Save the Date I Træ

Få ganske unikke og personliggjorte Save-the-Date magneter i træ! Se vores store udvalg af design her med save the date i træ som magneter.