Save The Date, Markblomst

Save The Date, Markblomst

Save The Date, Markblomst

kr. 20,00

Skal dine gæster have besked om jeres bryllupsdato i god tid? Så send dem et smukt Save The Date kort til brylluppet fra vores ekslusive papir serie. Et kort, der helt sikkert vil blive bemærket på køleskabet eller opslagstavlen!

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Vil du sikre dig at dine gæster reserverer jeres bryllupsdato i god tid?

Save the date til bryllup i en smuk udformning. Send en save the date til bryllup til dine gæster! Med et af vores smukke Save The Date kort kan du sikre dig, at jeres gæster reserverer datoen lang tid før alle detaljer er på plads. Det eneste du behøver er en dato for brylluppet.

Design et smukt og enkelt Save The Date kort hos os i vores papir serie, og imponer dine gæster fra første færd. Kombiner den med en af vores flotte konvolutter og lad os klare resten. Lad stilen fra dit Save The Date kort til bryllup gå igen i bryllupsinvitationerne, måske med ekstra sider, bordkort, menukort og meget mere. Eller kombiner dit pergamentdesign med en af vores andre smukke papir designs

 Save The Date kortene trykkes i A6 14,8×10,5 cm.
 Trykkes på vores 200 g. naturpapir
 Vores naturpapir giver et rustikt og nistret udtryk.
 Alle save the date kort kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

En papirkvalitet der skaber WOWeffekt med det samme!

 Vi pakker vores papirvarer til bryllup utroligt godt og sikkert. Vi har hurtig levering og vi bestræber os på at trykke dine Save the date til bryllup inden for 2-3 hverdage, når du har accepteret designet. Du skal altså ikke vente længe på dine varer.

Produktionstid