Læs mere om vores varer i kategorien Takkekort

Billige takkekort til konfirmation og bryllup med mange muligheder

Vores flotte personliggjorte takkekort til konfirmation eller bryllup fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unikke takkekort, hvor du selv vælger, hvad dine kort skal indeholde.
Vi laver vi takkekort til konfirmation eller bryllup efter dine ønsker og printer selv vores produkter specielt til dig – vi er både billige, lynhurtige til at producere og ikke mindst er det hele dansk!

Unikke kort til den store fest med flotte designs

Dine gæster vil elske dig for, at lave unikke kort efter festen, med en tak og en tanke om, at det var en god dag. Du kan selv designe dine takkekort ud fra vores færdige designs, som ser brandgodt ud! Vi går op i minimalisme og enkelthed, men samtidigt at alle kort er unikke og bæredygtige.

Vores takkekort er af den bedste kvalitet i Danmark!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge takkekort. Med vores egen produktion af takkekort til konfirmation og bryllup, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt, når du skal bruge det til din fest!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores papir til kortene er ekstra tykt og med den struktur, som du ønsker. Vores konvolutter er fra de bedste leverandører og af superkvalitet! Og vi tager alle forholdsregler for, at lave det bedste produkt til dig. Selvom vi laver billige takkekort til konfirmation og bryllup, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjorte takkekort til billige priser – speciallavet til dig!

Vi er kreative og elsker at lave takkekort til konfirmation og bryllup netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores kort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores specialdesignede kort nænsomt og sørger for, at de kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer, printer og skærer dem, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores takkekort er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

Bæredygtige takkekort til billige priser er en vigtig grundsten i vores virke

Vi er meget opmærksomme på, at vores takkekort er produceret på bæredygtigt materiale og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores kort og vælger selv vores materialer. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved invitationerne er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.