Læs mere om vores varer i kategorien Goodiebags

Kæmpestort udvalg af smukke goodiebags til den helt specielle fest

Du finder her et særligt udvalgt sortiment af goodiebags i smukke farver, som kan være med til at give dine gæster den bedste oplevelse til din fest, bryllup eller lign.. Vi tilbyder et bredt udvalg af farvede goodiebags, således at du altid kan finde en goodiebag i den farve, som passer til din fest.

Goodiebags med tryk og navn

Er du på udkig efter goodiebags til festen med tryk på? Vi trykker gerne direkte folietryk på dine goodiebags til bryllupsfesten, festen eller eventet! Du tilvælger blot et tryk til dine goodiebags, når du lægger dem i kurven. Her indtaster du selv den ønskede tekst, således at dine goodiebags bliver personliggjorte.

Hvad bruger man en goodiebag til?

En af de helt store trends inden for bryllupsfesten er, at give dine gæster en goodiebag, inden de atter tager hjem igen. Fyld deres goodiebag med indhold, som du mener har værdi for dem til minde om din store dag.

Gode tips til, hvad du kan fylde i en goodiebag til bryllup:

Du vælger selvfølgelig selv, hvad du gerne vil fylde i dine goodiebags, men ofte er det set, at indholdet bl.a. kan være: chips, en lille eu de parfume, en mintpastil, en sodavand, hovedpinepiller og meget andet sjovt. Måske endda også en lille kort, med tak til dine gæster for en god aften, som senere kan erstattes af et takkekort, som sendes med posten.