Klistermærke, Skovens dyr

Klistermærke, Skovens dyr

Klistermærke, Skovens dyr

kr. 7,00

Personlige klistermærker i vores søde skovens dyr design. Design dine egne klistermærker til invitationer, goodiebags, gaveæsker eller lignende. Vi tilbyder vores klistermærker i 2 størrelser i høj kvalitet. Klistermærkerne leveres udskåret på ark.

OBS! minimumsbestilling på 50 stk.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Den personlige fest

Står du og skal planlægge et bryllup, en konfirmation, barnedåb eller anden stor begivenhed? Så har du helt sikkert tænkt på, hvordan du kan gøre netop din fest personlig og mindeværdig. Måske vil du lave flotte invitationer, små gaveæsker til borderne eller goodiebags til alle gæsterne. Hos Verksted står vi klar til at hjælpe med et hav af kreative og personlige produkter. Derfor har vi designet en hel serie af flotte, personlige klistermærker i høj kvalitet, der kan bruges til alle dine kreative projekter

Et personligt klistermærke – leveret til dig

Vi ved hvor vigtigt det er at sætte sit personlige præg på festen og derfor har vi designet disse smukke klistermærker. Disse personlige klistermærker gør sig perfekt til bryllupsinvitationerne, som en del af en kreativ borddækning til barnedåben eller måske til hangoverkittet, du vil give gæsterne med hjem. Ligemeget hvilken kreativ ide du har – så har vi klistermærkerne til at føre det ud i livet.

Klistermærker af høj kvalitet

Vi har designet disse unikke og smukke klistermærker – klar til at blive personliggjort med netop din tekst! Vi trykker dem i 2 forskellige størrelser; Ø5cm og Ø8cm. De personlige klistermærker trykkes på mat papir af høj kvalitet og leveres på ark, så de er lige til at tage i brug.

 

Vi gør opmærksom på at vi har en minimumsbestilling på 50 stk på vores klistermærker. Derudover kan der forekomme op mod en uges produktionstid. Har du akut brug for dit produkt eller ønsker du at vide den aktuelle leveringstid – så tøv ikke med at sende os en mail.

Produktionstid