Læs mere om vores varer i kategorien Invitationer

Dit bryllup – dine invitationer

Hos Verksted ved vi at en bryllupsdag er en af de allervigtigste dage i livet. Det er en ære, at få lov at være en del af jeres dag, ved at skabe de invitationer i drømmer om. Vores bryllupsinvitationer fås i forskellige størrelser og designs.
Vi printer selv invitationerne, og helmer ikke før de er præcis som I vil have dem. Vi er billige, lynhurtige – og så er det hele dansk!

Enestående invitationer til bryllup i lækre designs og høj kvalitet

I har helt sikkert planlagt jeres store dag til punkt og prikke. Ikke meget er overladt til
tilfældighederne, så hvorfor skulle det være anderledes med invitationerne? Med invitationerne til jeres bryllup sender i de første små signaler, om den dag jeres gæster kan se frem til.
Hos os kan I få invitationerne som i ønsker dem – uden at gå på kompromis med hverken æstetik eller kvalitet.

Bryllupsinvitationer – gjort nemt

Der er meget at se til når et bryllup skal planlægges. Derfor har vi gjort det nemt for jer, at skabe de invitationer, i drømmer om. Vores designs er funderet i en enkel og minimalistisk stil, som i nemt og hurtigt kan sætte jeres personlige præg på.
Vi kvalitetssikrer selv invitationerne til jeres bryllup. Det manglede da bare!
Fordi vi selv producerer vores bryllupsinvitationer, er vi selv med i alle led af processen. På den måde kan vi løbende kvalitetstjekke, og lave eventuelle rettelser undervejs. Hos os er kun det bedste godt nok. Dét er afgørende for os. Vi tjekker personligt alle invitationer, og intet forlader vores produktion, før alt er perfekt.
Når det kommer til kvalitet går vi ikke på kompromis. Og når det kommer til dit bryllup, har vi din ryg.
Vi producerer jeres bryllupsinvitationer i ekstra tykt papir, og med den struktur I ønsker. Vi håndplukker selv vores leverandører, og vi står helt og aldeles inde for kvaliteten.

Bæredygtige invitationer til bryllup – vores naturlige valg

Bæredygtighed er en grundlæggende værdi fos os. Også når det kommer til invitationer. Vi producerer på bæredygtigt materiale, og vælger altid den grønnest mulige løsning. Også når vi pakker. Vi pakker nænsomt dine invitationer af genbrugspap og fyld.
Vi er hele tiden opmærksomme på, at optimere vores grønne tiltag – på festpynt såvel som pakkematerialer. Det kan du stole på.
Vil du vide mere om vores invitationer, eller har du konkrete spørgsmål, så kontakt os.
Vi er her for at hjælpe dig. Læs mere om vores invitationer til bryllup.