Invitation, Portfals Vilde blomster

Invitation, Portfals Vilde blomster

Invitation, Portfals Vilde blomster

kr. 25,00

Vores smukke portfals invitation til bryllup, invitation til konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller noget helt andet. Skab den perfekte invitation i det smukkeste design. Tilkøb konvolutter for den fuldendte oplevelse. Der viste billeder er blot eksempler – vi kan designe lige som i ønsker. Vi sender altid udkast på mail efter bestilling

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Smuk invitation til bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb og meget mere

Med vores tidløse markblomst design, får du den perfekte invitation til bryllup, konfirmation eller lige den fest du skal holde. Markblomat dækker over en serie i naturpapir med vilde og smukke blomster der giver et stilrent og romantisk udtryk.

Hos Verksted får du den fulde oplevelse og derfor har vi sørget for muligheden for, at dine invitationer får en flot konvolut. Vi har et stort udvalg af konvolutter i mange farver. Her er noget for enhver smag, hvadenten du er til en klassisk cremefarvet, en vovet orange, en stilren sort eller en feminin lyserød.

  Invitationer er i A5 format 14,8×21 cm. når den er foldet. Der kan trykkes tekst på forside, bagside, højre og venstre flap samt midtersektion
  Der anvendes vores naturpapir
  Alle invitationer kan leveres med konvolutter. Du kan vælge mellem vores mange smukke farver

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

Mix og match – vi har tænkt på det hele

Vidste du, at alle vores papirdesigns passer sammen på skrifttyper og formater? På den måde kan du frit mixe og matche elementerne fra de forskellige serier og stadig opretholde den røde tråd i festen. Hver papirserie kommer desuden med både Save The date kort, invitationer, bordkort, takkekort, menukort og meget mere.

Kombinér de smukke markblomst designs, eller bryd dem op med f.eks. farvede bordkort fra vores Pergamentlinje. Mulighederne er mange og giver dig alle muligheder for at skabe den perfekte røde tråd i festen.

Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

  Kan bruges til alle typer af fest
  Vi udformer jeres unikke invitation
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail

  Vi pakker vores invitation til bryllup utroligt godt og sikkert. Vi har hurtig levering og vi bestræber os på at trykke dine invitationer inden for 2-3 hverdage, når du har accepteret designet. Du skal altså ikke vente længe på dine varer.

Produktionstid