Drinkspinde

Drinkspinde

Drinkspinde

DKK 25,00

Eksklusive og stilfulde drinkspinde i akryl med selvvalgt tekst, dato eller logo. Perfekt måde at fuldende en god cocktail til festen på. Design selv dine drinkspinde med skrifttype og farve.

Se forskellige skrifttyper klik her...

  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Lav nogle helt unikke drinkspinde til dine gæster – smukt og enkelt!

Få stilfulde drinkspinde i akryl med selvvalgt tekst. Perfekt måde at fuldende en god cocktail til din fest. Drinkspindene kan trykkes med individuelle navne for dine gæster og buges til at holde styr på hverandres glas eller måske endda som bordkort. Du kan også få skrevet festens dato, en sjov linje, firmanavn eller logo eller lige præcis det, Du har i tankerne.

  Drinkspindene er ca. 15 cm høje hvilket gør dem egnet til selv høje glas. De laserskæres i 3 mm. akryl.
  Spejl akrylen har ikke spejl effekt på bagsiden

Fuldend festen med flotte drinkspinde – det skaber nemlig liv og stemning i din opdækning, når dine gæster får personliggjort pynt. De kan også nemt bruges i baren, hvor de flot kan stå til fri afbenyttelse af dine gæster, når de har shaket en cocktail, der let skal røres inden den nydes.
Vi laver også drinkspinde med logo eller motiv på – du kan nemt sende os dine ideer og vi udfærdiger et udkast til dig, så du kan se, hvordan de vil se ud inden du bestiller. Med drinkspinde får du dit budskab ud, hvadend det er til fest, i en barløsning eller noget helt tredje.

Produktionstid