Udskåret navneskilt

Udskåret navneskilt

Udskåret navneskilt

DKK 250,00

Flotte udskårede navneskilte til hjemmet eller børneværelset. Skiltet er lavet præcis i det design du ønsker og med den tekst du ønsker. Priserne gælder for skilte på maks. 15 bogstaver. Ønsker ud større og længere skilte, så kontakt os endelig.

Se forskellige skrifttyper klik her...

Højden måles på forbogstavet
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Et navneskilt udskåret i træ efter dine ønsker, er ganske særligt!

Navneskilte i træ eller akryl er helt unikke! Vi drømmer allesammen om et hjem med personlig karaktér og stil, som vi føler os godt tilpasse i. Personliggjort pynt og indretning til boligen, er derfor noget, som vi danskere rangerer ganske højt på listen over hjemlig hygge. Med vores udskårede navneskilte i træ eller akryl, får du netop det! Rigtig mange bruger vores navneskilte som udsmykning til børneværelset, da det er boligindretning i børne-øjenhøjde. Men du kan sagtens bruge det mange andre steder. Inspiration til, hvad vores navneskilte i træ eller akryl ellers kan bruges til kan være: “Velkommen – Henriksen – GinBar – #LOVE – VoresHjem – Kærlighed”. Listen er lang, men vi kan udskære nøjagtigt dét ord, som du gerne vil have. Ønsker du flere ord, lægger du selvfølgelig bare flere navneskilte i kurven.

Smukke og elegante navneskilte til børneværelset

Med vores udskårede navneskilte i træ eller akryl kan du helt selv vælge, hvad der skal stå. Hvilken tekst ønsker du? Hvad skal skiltet bruges til?

Du kan nemt bruge vores træ- og akrylskilte til bl.a.
– Skilt på døren til børneværelset
– Skilt til hjemmebaren
– Skilt til hoveddøren
– Skilt til boligen med dekorativ tekst

Mulighederne er mange og kun du sætter grænsen for, hvad vores udskårede træ- og akeylkskilte kan bruges til.

Navneskilt til børneværelset udskåret i træ eller akryl

Det er supermorderne med et træ- eller akrylskilt udskåret med dine børns navne. Det kan selvfølgelig sættes på døren til børneværelset eller bruges i indretningen. Vi skærer vores skilte i børneværelset i finér elller akryl på vores egne laserskærermaskiner – derfor kan vi nemt sætte et helt personligt præg på netop dit skilt, hvis du har specielle ønsker eller ønsker noget anderledes.

Kreativ indretning med et personligt og unikt udseende

Her hos Dækop elsker vi personliggjort pynt til både festen og til hjemmet. Med vores udskårede navneskilte i træ eller akryl får du kreativ boligindretning i øjenhøjde og med et så unikt design, at du adskiller dig fra den mest konventionelle indretning. Vores navneskilte i træ udskæres unikt med dit navn, slogan, kaldenavn eller ord, som du måtte have lyst til at få designet.

Produktionstid