Save The Date magnet, Hjerte

Save The Date magnet, Hjerte

Save The Date magnet, Hjerte

DKK 25,00

Flot Save The Date magnet til bryllup i træ, i hjerte design. Lad jeres gæster vide datoen for brylluppet med en unik save the date magnet i træ. Når de hænger på køleskabet eller opslagstavlen, kan jeres gæster rigtig glæde sig til jeres bryllup. Efterfølgende tjener den som et fint minde hos jeres indbudte gæster. Tilkøb også et flot kort med konvolut for den fulde oplevelse.

F.eks. Save The Date eller Reserver datoen
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Send en Save The Date magnet til dine gæster i god tid!
– og vær sikker på at dine gæster kender datoen for jeres bryllup eller fest og kan deltage.

Med en af vores Save The Date magnet i birkefiner, kan du sikre dig, at gæsterne reserverer datoen lang tid før, at alle detaljer er på plads. Det eneste du behøver er en dato.

Her har du mulighed for at designe en smuk Save The Date magnet i 3 mm. birkefiner med flotter graveringer. Bag på er der pålimet en stærk magnet, der gør den nem at placere på f.eks. køleskabet. Vi tilbyder desuden at designe et smukt bagsidekort til din save the date magnet. Dette giver mulighed for at skrive lidt ekstra info samt fuldende invitationen. Med baggrundskortet leveres små klæbepuder så magneten kan fastgøres til kortet.

Hvis du ønsker et baggrundskort til din save the date magnet, vil den blive trykt på 200g helt unikt, genanvendeligt papir af højeste kvalitet. En særlig serier af papirdesigns i et naturligt men eksklusivt look. Serien indeholder også alt, hvad du skal bruge til invitationer, programmer, bordkort til bryllup, bordnumre og meget mere. Så er du helt sikker på, at den røde tråd er sikret gennem festen. Vi vil næsten garantere dig,  at dine gæster vil være dybt imponerede. Alle vores designs passer sammen i skrifttype og formater. På den måde er du sikker på den røde råd gennem hele festen.

Når du køber Save The Date magneter hos Verksted, har vi sørget for et stort udvalg af konvolutter i mange farver. Er du til en enkelt hvid eller cremefarvet? Eller går du mere modigt til værks og vælger en sort eller orange? Måske en transparent pergament konvolut, der virkelig skaber WOW effekt.

Produktionstid