Udskårede bordkort, Træ

Udskårede bordkort, Træ

Udskårede bordkort, Træ

DKK 20,00

Elegante og ekslusive bordkort i træ. Design selv et smukt indslag til bordet med en perfekt måde at overraske jeres gæster på. Vores træ bordkort laves i ni forskellige skifttyper og 2 træsorter, således I kan tilpasse det jeres stil. Prøv vores skrifttyper til bordkort i træ lige her for at se, hvordan det ser ud.

HUSK AT LIGGE SAMME ANTAL BORDKORT I KURVEN SOM DET ANTAL NAVNE DU SKRIVER

Se forskellige skrifttyper klik her...

DKK 0,00
  • Options Price: DKK 0,00
  • Product Price: DKK 20,00
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Med bordkort udskåret i træ skaber du den allerflotteste opdækning med alle dine gæsters navne udskåret i bordkortet

Elegante og ekslusive bordkort i træ. Vi skærer alle vores bordkort med laserskærer, hvilket er utroligt præcist. Lad alle gæsterne få et unikt og smukt træ bordkort, der med garanti vil imponere. Bordkortet fungerer som en smuk lille gave til hver af dine gæster – de kan gemme bordkortet og til enhver tid huske tilbage på din fest, hvor de fik dem. Vores bordkort er låserskåret i 3 mm. træ. Bordkortene fåes som standard i 9 forskellige skrifttyper som du kan afprøve her på siden, så du kan finde den stil der passer lige til jeres fest. Bordkort til konfirmation – Bordkort til bryllup – Bordkort til barnedåb: mulighederne er mange og vi leverer til alle festtyper, private som erhverv.

Personliggjorte bordkort i træ – speciallavet til dig!

Vi elsker vores kunder – og vores kunder elsker vores produkter. Vi specialproducerer alle vores træ bordkort helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du har bedt os om. Vi pakker vores udskårne træ bordkort nænsomt. Selvom store maskiner producerer og skærer dit træ bordkort, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores produkter er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

 Bordkortene måler 4-5 cm i højden. Længden afhænger af antal bogstaver samt skrifttype.
 Navnene laves altid ud fra en vurdering af den samlede ordre, så navnene matcher. Dette kan bevirke at høje bogstaver som f, j & g kan overstige de 4-5 cm i højden, for at de resterende bogstaver passer sammen
 Vi kan sagtens lave lange navne og også navne med bindestreg – dog ikke med mellemrum. Dobbeltnavne laves som udgangspunkt i 2 linjer

Vi laver meget andet end bordkort i træ – se vores store udvalg i eksklusive festartikler til bryllupper, konfirmationer, barnedåb og firmafester og meget mere.

Udover vores træ bordkort, kan du tage et kig på vores smukke bordkort i akryl og spejlakryl.
Kombinér de smukke bordkort i træ med vores bordnumre, skilte, coasters, drinkspinde og sikre dig den røde tråd gennem festen, der giver det sidste touch. Vi udvikler konstant nye produkt og du vil løbende kunne finde nye varer på vores hjemmeside. Nye kort til bryllup, konfirmation og barnedåb. Nye skilte til vielsen. Måske endda også nye caketoppers og drinkspinde. Men én ting er sikkert – vi udvikler os hele tiden, for at kunne imødekomme de behov, som I måtte have til jeres festartikler.

Vi håber, at du vil synes lige så godt om disse bordkort, som os. De er absolut smukke og helt fantastiske som bordkort til konfirmation, bryllup, barnedåb eller firmafest. Kan vi hjælpe dig i din beslutningstage? Så ring eller skriv til os her på hjemmesiden. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med jeres forestående festlighed.

Produktionstid