Gæstebog, Krans

Gæstebog, Krans

Gæstebog, Krans

kr. 400,00

Skab et minde for livet med smukke gæstebøger til fest i træ. Vær til stede i nuet – til den fest, du har planlagt i månedsvis. Bevar magien fra dette nu, ved at lade dine gæster nedfælde ønsker, tanker og hilsner i denne særlige gæstebog. Gæstebogen kommer med en unik graveret forside i 3 mm birkefiner samt 10 papirsider i kraftig 200 grams papir. Du kan vælge mellem vores to slags papirtyper. Vælg vores Natur-papir for et autentisk og antik udtryk. Vælg derimod Silk-papir, hvis du ønsker en blank og silkeblød overflade i tidsløst finish.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Gæstebog til fest – Gør nu’et til evige minder

Brug gæstebogen til bryllup, barnedåb eller andre af livets store begivenheder. Med gæstebøger til fest og andre arrangementer, er du sikker på at bevare de smukkeste øjeblikke. Genlev de fineste minder igen og igen, når du efter festen kan læse dine gæsters mere eller mindre bevingede ord. En gæstebog er et naturligt samlingspunkt til din fest, og den vil uden tvivl skabe smil og latter i krogene, når venner og familie sætter ord på hilsner, anekdoter og små fortællinger.

Gæstebog til bryllup og fest – og dig, der driver hotel, bnb eller restaurant

En gæstebog til fest er oplagt. Men faktisk er vores gæstebog i træ ligeså oplagt til dig, der driver hotel eller bed and breakfast. Med en gæstebog kan du opfordre dine gæster til at sætte ord på deres ophold, og den oplevelse jeres sted har givet. På den måde skaber du en relation til dine gæster, og viser dem at deres ord er værdsatte. Har du en restaurant? En gæstebog er oplagt! Ingen anmeldelse er bedre end den, dine gæster kan give.

Ikke bare en gæstebog

Verksteds gæstebog i træ er helt unik. Den er et overraskende og gennemført alternativ til den klassiske gæstebog til fest. På omslaget præger vi den tekst eller det logo du drømmer om, så du kan lade dit personlige indtryk være gennemgående i selv de mindste detaljer. Hos Verksted skaber vi personliggjorte kvalitetsprodukter, og som kunde er du med i processen. Kun det bedste er godt nok til din næste fest, eller til din virksomhed.

 Gæstebøgerne produceres i 3 mm birkefiner
 Vælg selv mellem 2 slags papir, og skab det udtryk du ønsker
 Papiret kan leveres blankt. Du kan også tilkøbe tryk på siderne i form af vandmærke eller fodnote
 Gæstebogens forside måler 25×25 cm
 Papiret måler 21×21 cm
 Bogen holdes sammen af 2 metalringe, som kan åbnes
 Der er mulighed for at tilkøbe ekstra sider, såfremt de 10 medfølgende ikke rækker
 Gæstebogen laves i det design vist på billedet – men med din personlige tekst (vi sender som udgangspunkt ikke udkast ud inden tryk)

Produktionstid