Blomsterkrans med tekst

Blomsterkrans med tekst

Blomsterkrans med tekst

kr. 200,00

Smuk blomsterkrans til ophæng med valgfri tekst – perfekt til hoveddøren eller som gave til Ramadan. Få den lavet med jeres familienavn eller anden valgfri tekst. Blomsterkransen er udskåret i 3 mm. birkefiner i et tidløst og minimalistisk design der passer til alle hjem. Den har et enkelt men stilrent udtryk med de mange smukke blomsterudskæringer. Kransen kan bestilles i både 20 og 30 cm. i diameter.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. birkefiner eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Alle produkter i spejlakryl har en grå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside.

  Ringen fåes i Ø 20 og 30 cm.
  Vi producere i både birkefiner, træfiber og akryl
  Vi kan lave lige den tekst du ønsker, men anbefaler at du ikke vælger for lange tekster, af hensyn til design
  Som udgangspunkt anvendes samme skrifttype som på det viste billede
  Ringen kan nemt hænges op med en smuk snor eller lignende
  Vi gør opmærksom på at vores birkefiner ikke er vejrbestandig. Ønsker du at have kransen hængende udendørs bør du vælge vores akryl farver

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid