Måne fad

Måne fad

Måne fad

kr. 160,00

Smukt månefad, perfekt til alle Eid og Ramadans lækkerier. Månefadet kommer i både 30 og 50 cm. og er skåret i finer eller akryl. Fadet har en 4 mm. limet kant.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. træfiber eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

Det perfekt fad til alle festens lækkerier

Vores månefad er perfekt til at servere lækkerier og kager derhjemme eller hvis der kommer gæster. Designet er enkelt og smukt. Fadet er skåret i 3 mm. finer eller akryl med en 4 mm. limet kant på.

Fadet tåler ikke opvaskemaskine og skal tørres af med en fugtig klud. Vi anbefaler at fødevare ligges på en serviet eller andet underlag

OBS! Vi gør opmærksom på at fadet ikke er fødevaregodkendt.
Der må forventes at komme aflejringer fra fødevare mm. på fadet ved brug

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk træfiber eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid