Bordnummer på fod

Bordnummer på fod

Bordnummer på fod

kr. 35,00

Bordnumre på fod i træ eller akryl. Lad nemt dine gæster finde ned til deres plads med disse smukke bordnumre i træ eller akryl. Bordnumre til bryllup, konfirmation eller noget helt tredje er meget populært og vores smukke design gør det nemt at lave noget helt unikt. Vælg lige de tal du har brug for

Husk at ligge det rigtige antal i kurven
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Bordnumre i træ eller akryl til den flotteste fest med bordplan og bordkort

Til et flot opdækket bord hører sig smukke bordnumre i træ eller akryl. Det både pynter og gør det nemt for gæsterne at finde deres pladser. Hos Verksted fører vi et stort sortiment af bordnumre til alle type fester.

Med disse smukke udskårede bordnumre får du et enkelt design der passer til de fleste fester.  Bordnumrene leveres med en fod, der nemt klikkes på, når du skal bruge dem. Alle vores designs går i gennem shoppen, således at du kan få matchende bordkort, skilte, drinkspinde, coasters, kagepynt og meget mere med. Skab en råd tråd gennem hele festen og lad intet være overladt til tilfældighederne. Det er oven i købet super nemt og ligetil. Du ligger blot det antal i kurven du skal bruge, og så sørger vi for resten.

  Vælg lige de tal du skal bruge
  Bordnumre i træ eller akryl kommer med en matchende fod, der nemt klikkes på
  Bordnumrene måler 10,5 cm. i højden

Hvis i har andre kreative ideer eller forespørgsler på ting, I kunne tænke jer, som vi ikke har i sortiment, så skriv endelig. Vi er altid åbne overfor sjove, kreative og nye ideer.

Når du modtager vores bordnumre i træ med posten kan vores træudskæringer godt kan have en brændt lugt. Dette forsvinder imidlertidig når varen pakkes ud og får luft. Dette skyldes, at produkterne skæres med laser.

Produktionstid