Velkomstskilt, Luftballon

Velkomstskilt, Luftballon

Velkomstskilt, Luftballon

kr. 200,00

Sødt og hyggeligt velkomstskilt til barnedåb, navngivning og fødselsdag. Skiltet er designet med akvarelmalede skyer og en farverig luftballon. Vi designer et smukt skilt ud fra dine oplysninger og sender dig et udkast på mail.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Velkomstskilt til barnedåb, navngivning og børnefødselsdag i et sødt og hyggeligt design efter dine ønsker

Med et velkomstskilt til barnedåb og navngivning får du noget, der er helt for sig selv. Skiltet kan laves både liggende og stående og trykkes på 3 mm pap, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

Skab det flotteste miljø til barnedåben med store flotte skilte til barnedåb.
Vil du have noget helt unikt? Velkomstskilt til barnedåb laves efter dine informationer og du kan se nøjagtigt hvordan skiltet kommer til at se ud, inden du køber det.

  Udfylde med dine informationer
  Du modtager designet retur til godkendelse på mail – du godkender eller sender rettelser
  Vi trykker velkomstskiltet og sender det direkte til jer

Vores skilte er lavet i tykt pap med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt!

  Vi sender vores velkomstskilt til barnedåb i skilteindpakning.

Indtast dine informationer og så designer vi skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver barnedåb. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven og køber skiltet, modtager vi det til gennemgang. Vi designer et smukke udkast. Du vil herefter modtage en fil på din mail med anmodning om at godkende skiltet, så vi kan starte med at trykke det.
Skulle skiltet imod forventning rettes, laver vi selvfølgelig en revidering og laver de rettelser, du måtte have. Når du bestiller et velkomstskilt til barnedåb hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres skilte.

Farvegengivelsen kan variere fra de viste billeder pga. lyssætning og skærmindstillinger

Produktionstid