Spækbræt med tekst

Spækbræt med tekst

Spækbræt med tekst

DKK 350,00

Det perfekte spækbræt til manden der har alt!

Vores helt unikke spækbrætter med personlig gravering er den perfekte gave til fars dag! Spækbrætterne er håndlavet og særlig udvalgt hver og en. De laves af det bedste træ i en solid kvalitet med masser af personlighed.

Lad feltet stå tomt hvis du IKKE ønsker gravering på
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Fars dag 5. juni

Det kan være svært at finde GAVEN til fars dag og ofte ender du måske med strømper, en sweater eller et stykke værktøj. Vi kender alle til udfordringen med manden der har alt eller som aldrig rigtig ønsker sig noget. Og fars dag handler om at gøre det lille ekstra, hvad enten du ønsker at glæde din far, mand, bedstefar, kæreste eller lignende.
Hos Verksted har vi en fars dags gave til alle type fædre. Til den travle far og den hjemmegående far. Til bonusfar og ham der ønsker at blive far. Til gør-det-selv far og til gør-det-for-mig far. Til den nybagte far og den rutinerede far. Og til den mand, du bare syntes fortjener lidt ekstra opmærksomhed!

Vores fædre har også fortjent en unik gave

Til verdens bedste far

Har du en far der altid tropper op med boremaskinen når du ringer? Eller en far der er god for tips til stegen? Lige meget hvad du ønsker at sige tak for – så har vi fars dags gaven der passer dertil. Vi har samlet vores aller bedste bud på de perfekte gaver, lige her på shoppen! Og vi har gjort det så nemt for dig som overhovedet muligt! For hos Verksted sørger vi nemlig for det hele.
Alt du skal gøre er:
  1. Vælge gaven
  2. Vælge om og i så fald hvilken tekst der skal graveres
  3. Vælge levering – enten til dig selv eller direkte til modtageren
  4. Checke ud i shoppen

Nemmere bliver det ikke!

OBS!

Spækbrætterne laves af forskellige træsorter afhængig af udvalget på bestillingstidspunktet. Spækbrætterne variere i størrelse og tykkelse efter træets udformning. De måler mellem 2 og 2,8 cm i tykkelsen. Teksten graveres som udgangspunkt øverst i højre hjørne. Spækbrætterne leveres uolieret og vi anbefaler derfor at du oliere dem i f.eks. madolie inden de tages i brug. Brætterne tåler ikke opvaskemaskine og skal vaskes op i hånden og olieres når nødvendigt. Træet kan tage farve af de madvare der placeres på det.

Produktionstid