Regnbue

Tilbud

Regnbue

Regnbue

kr. 10,00

Julen er en fest – og den bør være alt andet end kedelig! Vores utraditionelle og skæve julekugler giver et smil på læben og det helt specielle, personlige twist til hjemmet.

77 på lager

Beskrivelse

Gør julen farverig og personlig

Hos Verksted ELSKER vi jul! Og vi elsker farver og personlig indretning med et twist. Dette har vi forenet i en hel serie af sjove, skæve og personlige julekugler!
Julekuglerne kan bruge traditionelt på juletræet – eller de kan bryde hjemmet på mange fine og kreative måde. Så hvis du er klar på at udfordre den traditionelle julepynt – så har vi her hos Verksted udvalget – og til rigtig gode priser.

Skab stemning og liv og gør din jul 100% personlig! Find dine favoritter her hos Verksted og giv dit hjem og dit træ liv og kærlighed med vores sjove og skæve julekugler. Kast din kærlighed på vores fine nøddeknækkere, den saftige pickles, lækre kager og is eller en girly enhjørning.

Skil dig ud med personligt julepynt.

Med personligt julepynt fra Verksted har du nu muligheden for at skabe din helt egen stil til jul. Opnå et personligt udtryk ved at mixe din traditionelle julepynt med vores sjove og skæve julekugler. Vi vil garantere dig, at disse julekugler vil give både dig og dine gæster et smil på læberne. Kombinere vores skæve julekugler med personlige julekugler i mange flotte farver, med personlig tekst.

Kvalitet og personlighed

Vores julekugler er alle håndlavet i glas. Hver julekugle har personlighed og et skævt udtryk, som gør den unik og give den personlighed. Da disse sjove julekugler er håndlavet, kan der opstå farveforskelle og “skævheder” der afviger fra de viste billeder. Dette giver vores julekugler det helt rigtige udtryk. Vi gør ligeledes opmærksom på julekuglerne kan drysse med glimmer samt have løse perler.

Produktionstid