Kageskilt, Minimalistisk

Kageskilt, Minimalistisk

Kageskilt, Minimalistisk

kr. 75,00

Vores kageskilt kommer i flere størrelser og designs – så det passer netop til din kage og fest. Indsæt jeres helt egen kage på dette flotte skilt til festen og lad jeres gæster blive inspireret til hvad aftenens kage skal byde på.

OBS! Husk at indtaste både overskrift og ingredienser herunder. Vi har andre kageillustrationer til rådighed – så beskriv gerne kagen så vi kan finde en der passer perfekt.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Kageskilt skaber atmosfære og stemning til jeres fest!

Vores kageskilt har et tidsløst design til bryllup, til konfirmationen, firmafesten osv.. Utroligt smukt og minimalistisk kageskilt til bryllup trykt på pap. Du får en helt unik atmosfære med vores specialdesignede kageskilt, som eksempelvis står rigtig flot på et staffeli eller i vores elegante træholder. Vi personliggør jeres kageskilt til festen med jeres kage menu og sørger for, at alting ser perfekt ud. Brug disse fantastiske kageskilte når bryllupskagen skal serveres.

Med vores kageskilt, der er unikt produceret til dig og dine gæster, får du den fuldendte oppyntning til festen, hvor der er tænkt på det hele. Trykt med dagens kagemenu kan dine gæster på en eksklusiv facon få indblik i aftenens menu. Kageskiltet trykkes på vores flotte pap kvaliteter, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

 

  Flere forskellige størrelser
  Vælg mellem flere forskellige designs – alle designs laves også i bordplaner, velkomstskilte, programskilte og meget mere
  Kan bruges til alle typer af fester
  Kageskilt udformet med jeres egne udvalgte kagedesign
  Du modtager et udkast til endelig godkendelse på mail efter bestilling
  Vi trykker skilte til bryllup og sender det direkte til jer

Med et stort kageskilt skaber du rum og stemning – og selvfølgelig en wow-effekt hos dine gæster!

Vores flotte kageskilt er tryk på pap med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt eller skilt i træ.

  Vi sender vores kageskilte i skilteindpakning.

Kageskilt til enhver anledning

Du har her hos os muligheden for at få helt unikke kageskilt til dine gæster med jeres egen menu – endda ganske billige kageskilte. Her kan du indsætte informationerne på dit kageskilt til bryllup nøjagtigt, som du drømmer om det. Vi har designet resten af skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til enhver fest. Når du har designet dit kageskilt og checker ud i indkøbskurven, modtager vi skiltet til et gennem-kig. Vi tilretter det, som vi mener er flot og sender et udkast retur til dig. Når du herefter godkender designet, trykker vi hurtigst muligt dine smukke kageskilte og afsender dem. Når du bestiller kageskilte til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres kageskilt til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller måske noget helt femte.

Produktionstid