Bordplan, Valmue

Bordplan, Valmue

Bordplan, Valmue

kr. 350,00

Stor bordplan til bryllup i liggende, stilrent og minimalistisk design. Design dine egne skilte til bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafest eller noget helt femte hos os. Vi sender udkastet til godkendelse, inden vi producerer og sender.

Indtast bordplan herunder – bordnummer først og herefter 1 navn pr linje

Eks.

Bord 1
Jens
Maria
Peter

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Bordplan til bryllup i et smukt og eksklusivt design efter dine ønsker

Ja, selvfølgelig kan bordplanen bruges til andet end bryllup! Bordplan til konfirmation, barnedåb eller måske firmafest – men det er yderst populært med store skilte til bryllup og det er også utroligt smukt.
Med en bordplan til bryllup får du noget, der er helt for sig selv. Skiltet laves liggende og kan trykkes på 3 mm pap, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

  • 3 mm. pap, er en kraftigere pap kvalitet der giver større stabilitet. Anvendes primært hvis man ønsker skiltet hængende

Skab det flotteste miljø til jeres bryllup med store flotte skilte til bryllup.
Vil du have noget helt unikt? Bordplan til bryllup laves efter dine informationer

  Udfylde med dine informationer
  Du modtager designet retur til godkendelse på mail – du godkender eller sender rettelser
  Vi trykker bordplanen og sender det direkte til jer

Vores skilte er lavet i tykt pap med en flot finish. Tag ikke fejl af disse skilte – de kan sagtens udgøre det for et dyrt akrylskilt!

  Vi sender vores bordplaner til bryllup i skilteindpakning.

Indtast dine informationer og så designer vi skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til ethvert bryllup. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven og køber skiltet, modtager vi det til gennemgang. Vi designer et smukke udkast. Du vil herefter modtage en fil på din mail med anmodning om at godkende skiltet, så vi kan starte med at trykke det.
Skulle skiltet imod forventning rettes, laver vi selvfølgelig en revidering og laver de rettelser, du måtte have. Når du bestiller en bordplan til bryllup hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres bryllupsskilte.

Produktionstid