Kagetop, Figure

Kagetop, Figure

Kagetop, Figure

DKK 250,00

Skal kagetoppen være helt unik og afspejle jer som brudepar? Så har i her muligheden for at få noget helt unikt. Er gommen lystfisker og bruden kageentusiast? Eller måske er i brandmand og tømre? Ligegyldig hvad så skaber vi en helt unik Kagetop med de 2 figurer i vælger og kombinere dem til den perfekte bryllups gimmick.

OBS! husk at være specifik når du beskriver de 2 figure. Langt hår, kort hår, bestemt kjole eller tøj mm.

Remove
  • Total: DKK 0,00

Beskrivelse

Pynt til kager til bryllupsfesten – design selv og få det flotteste look!

Til fest hører sig kage. Og til toppen af kagen hører sig en caketopper. Hvorfor ikke pynte kagen med det fineste kagepynt? Pynt til kager er vores speciale og vi laver ud fra dine indtastninger den flotteste kagepynt til netop jeres bryllupskage.

Hos Verksted føre vi et stort sortiment af pynt til kager, der kan tilpasses præcist jeres fest. Her har du mulighed for at få lavet en smukt blomsterkrans med jeres efternavn i. Mulighederne er mange og vi står altid klar til at designe lige det, I ønsker. Få lavet den fineste pynt til kager. Kagetoppen er laserskåret i 3 mm. træ, akryl eller spejl.

 Kagetoppen måler ca. 18 cm. I højden – men endelig størrelse vil afhænge meget af figurerne. Kagetoppen kommer på en 7,5 cm. lang pind.
 Størrelsen og udseende på kagetoppen tilpasse efter jeres indtastninger

Vores kagetoppe anvendes til dekoration og er ikke til levnedsmiddelbrug. Produkterne indeholder ikke skadelige stoffer. Vi anbefaler at du vasker akrylprodukterne af i hånden inden brug og eventuelt pakker den del, der er i berøring med det spiselige ind i film.

 

 

Produktionstid