Skilt på snor

Skilt på snor

Skilt på snor

kr. 190,00

Mangler du det perfekte skilt til fejring af Ramadan eller til Eid festen? Vi har designet et smukt udskåret skilt som trækkes på snor. Bogstaverne kommer i størrelserne 6 cm, 10 cm og 15 cm og der medfølger ligeledes snor. Vælg mellem teksten Ramadan Kareem, Eid Mubarak og Ramadan Mubarak. Skiltet er udskåret i 3 mm. finer eller akryl lige til at hænge op.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Pynt til Eid og Ramadan

Hos Verksted leverer vi pynt og dekorationer til alle livets begivenheder og vi er derfor meget stolte over vores serie til Eid og Ramadan.
Den indeholder særlig designet pynt, perfekt til at fejre både Eid og Ramadan.
Alle designs er udskåret i 3 mm. birkefiner eller en af vores udvalgte akryl farver – med et særligt øje for detaljerne.

Sidder du med en god ide til pynt, så tøv ikke med at kontakte os – vores designer sidder klar til at lave pynt til dig!

  Skiltet fåes i højderne 6, 10 og 15 cm.
  Vi producere i både birkefiner, træfiber og akryl
  Du kan frit vælge mellem vores mange designs
  Vælg en af vores standard designs eller skriv selv tekten. Dog maks 15 tegn

Du finde det flotteste pynt til den islamiske Ramadan og Eid hos Verksted – årets største fest. Pynt op til denne fantastiske familie fest med vores kæmpe udvalg af pynt til Ramadan og Eid. Vi har designet en masse smukke ophæng og pynt, specielt til Ramadan og ikke mindst den store Eid fest. Vi producere hurtigt og sender varerne direkte til dig med lyn hurtig levering.

Vi har alt hvad du skal bruge for at skabe den helt rigtige stemning gennem Ramadan og når der rigtig skal pyntes op til den store fest. Vi tilbyder at lave alt vores pynt i smuk birkefiner eller akryl. Vi tilbyder vores akrylfarver i både sort og hvid samt i smukke spejl akryl farver.

Produktionstid