Velkomstskilt i træ, Luftballon

Velkomstskilt i træ, Luftballon

Velkomstskilt i træ, Luftballon

kr. 250,00

Elegant og sødt velkomstskilt til barnedåb eller børnefødselsdage i 3 mm træfiber. Skiltet har et smukt, enkelt og legende design, der gør det velegnet som barnedåbsskilt eller lignende. Vi designer et smukt skilt ud fra dine oplysninger og sender dig et udkast på mail.

  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Velkomstskilt til barnedåb i et smukt og eksklusivt design efter dine ønsker

Ja, selvfølgelig kan skiltet bruges til andet end barnedåb! Skilt til konfirmation, børnefødselsdag eller måske en anden fest – men det er yderst populært med store skilte til barnedåb og det er også utroligt smukt.
Med et velkomstskilt til barnedåb i træ får du noget, der er helt for sig selv. Skiltet kan laves både liggende og stående og graveres i en lækker 3 mm træfiber, der nemt kan stå på et staffeli, hænges op i bånd eller stå på et bord.

Skab det flotteste miljø til jeres barnedåb med store flotte skilte til barnedåb.
Vil du have noget helt unikt? Velkomstskilt til barnedåb laves efter dine informationer og du kan se nøjagtigt hvordan skiltet kommer til at se ud, inden du køber det.

  Udfylde med dine informationer
  Du modtager designet retur til godkendelse på mail – du godkender eller sender rettelser
  Vi producere velkomstskiltet og sender det direkte til jer

 

Indtast dine informationer og så designer vi skiltet for dig i et smukt udtryk, der passer til ethvert bryllup. Når du er færdig med at indsætte informationerne og går til indkøbskurven og køber skiltet, modtager vi det til gennemgang. Vi designer et smukke udkast. Du vil herefter modtage en fil på din mail med anmodning om at godkende skiltet, så vi kan starte med at trykke det.
Skulle skiltet imod forventning rettes, laver vi selvfølgelig en revidering og laver de rettelser, du måtte have. Når du bestiller et velkomstskilt til barnedåb hos os, vil vi gerne levere det smukkeste resultat. Vi glæder os allerede til at hjælpe jer med jeres skilte.

Produktionstid