Bogstaver

Bogstaver

Bogstaver

kr. 20,00

Med disse fine bogstaver udskåret i 3 mm. træ eller akryl, er der rig mulighed for at skrive lige den tekst du ønsker. Lav citater, navneskilte, barskilte eller noget helt andet. Bogstaverne kommer i 4 størrelser og kan nemt hænges op der hjemme.

HUSK AT LIG SAMME ANTAL BOGSTAVER I KURVEN SOM DET ANTAL BOGSTAVER DU SKRIVER

Bestil det antal bogstaver du ønsker og indtast bogstaverne herunder
  • Total: kr. 0,00

Beskrivelse

Flotte og dekorative bogstaver til hjemmet og festen

Indretning og boligdesign er noget af det hotteste lige nu, og mange har en klar ide om, hvordan de ønsker at deres hjem skal se ud. Med vores mange flotte designs hos Verksted, har du mulighed for at skabe en personlig og hyggelig indretning med fokus på detaljerne. Vi har designet disse enkle og smukke bogstaver i både træ og akryl, i 4 forskellige størrelser og 3 designs. På den måde kan du skabe lige den stemning du ønsker på i hjemmet eller til festen.

Bogstaver til alle typer indretning

På grund af de mange design muligheder med vores bogstaver, kan de bruges i alle typer af indretning. Skab et stringent og stilrent udtryk med sort bogstaver, eller et legesygt og drømmende udtryk med bogstaver i flere størrelser og farver.

Mange anvendelsesmuligheder og kreativ leg

Bogstaverne kan bruges i kaffehjørnet, til barnedåben, i stuen eller lige hvor du ønsker. Lige meget hvilken kreativ ide du har, så kan den realiseres med vores bogstaver. Der er også rig mulighed for at give kreativitet frit spil og tegne, male og lime på bogstaverne. Vores designs invitere til fantasifuld leg og kreativitet uden grænser.

  Bogstaverne laves i 4 forskellige højder
  Vælg mellem vores 2 træfarver eller vores mange akryl farver
  Vi har designet 3 forskellige skrifttyper du frit kan vælge imellem
  Du er meget velkommen til at mikse og matche mellem forskellige farver, designs og størrelser

Produktionstid