Skilte til festen - personlige og unikke

Vores skilte til festen laves specielt til dig efter ønsker og behov. Se vores store udvalg af skilte til festen herunder og indtast dine oplysninger. Vi producerer og sender direkte til dig. 

Kategori: Æresport

Skilte til Æresport i Træ og Akryl

Tiden er inde til at finde det rette skilt til æresporten, hvis du sidder og kigger herinde. Måske kender du nogen, der skal giftes eller har bryllupsdag – måske er det dig og din mand, der smugkigger eller også leder du bare efter inspiration. Hvem end du er, så kan vi hjælpe dig med de helt rigtige skilte til æresporten.

Hos Verksted laver vi masser af skilte! Vi producerer dem i forskellige materialer efter, hvilken stil man ønsker.

1. Birkefinér: En lys træsort med yderst fine og tynde strukturer, der får gravering til at fremtræde meget klart og let læseligt. Perfekt til skiltning og yderst flotte.

2. Akryl: Akryl kommer i mange farver herunder både hvid, sort, rød, blå men også spejlfarver som guld, sølv m.fl.. Derudover fåes akrylen i let frostede farver, der minder mest af alt om en glasflaske, der har ligget i fryseren lidt for længe. Det giver akrylen en flot og mat/matteret overflade.

Når du har besluttet dig for, hvilket materiale dit skilt skal laves i, så skal indholdet på plads samt hvordan, det skal se ud.

Der findes mange muligheder med skiltet til æresporten

Vælger du et træskilt til æresporten, så graveres teksten ind i skiltet. Det fremstår tydeligt og let læseligt, når graveringen brænder sig et stykke ind i den lyse og sarte birkefinér. Graveringen er en brænding, der gør det efterladte mørkere og fremtrædende og birkefinéren tager ekstraordinært godt imod en gravering ift. mange andre træsorter, hvor graveringen mere eller mindre forsvinder helt.

Vælger du skilte til æresport i akryl, så er vi strakt ovre i et andet produkt. Man kan sagtens gravere skiltet i akrylen, men netop til æresporten vil det være mere fremtrædende at vælge en folie. Heraf kommer også prisforskellen, da akrylskiltet er dyrere at producere bl.a. fordi at folien skal skæres og påføres materialet til sidst.
Akrylen kommer som sagt i mange afarter, farver og med og uden spejllook. Hver farve har sine fordele og dybest set, er det nok ikke det, der gør den store forskel. Det vigtige er, at det passer til den æresport, som I opsætter til brudeparret.
Folie på akrylskiltet til æresport kommer ligeledes i mange forskellige farver og nuancer.

Hvilke skrifttyper kan jeg vælge til skilte til æresport?

Du kan vælge lige nøjagtigt den skrifttype, du allerhelst vil have, når vi laver skilte. Vi har samlet en go portion, som du kan se hvordan ser ud, hvis du klikker videre ind på et produkt. Men skulle du have en anden idé om, hvordan skrifttypen skal være, så siger du blot til, og vi laver et udkast på et nyt design netop til dig.

Specialdesign af æresportskilt

Sidder du nu og tænker, efter du har kigget på vores muligheder, at det ikke lige var noget for jer… Fortvivl ikke! Vi laver jer gerne et udkast ud fra de idéer I måtte have. Måske ønsker du, at der skal være blomster, hjerter eller andre figurer på skiltet til æresporten? Måske skal det have en anden form? Andre farver… Vi laver gerne et udkast netop til din case, som du kan se inden du bestiller og produktionen går igang. Vi bestræber os på, at være jeres foretrukne valg af leverandør på skilte til æresport og laver gerne det hele, så det passer til jer.

Verksted.dk laver personliggjorte skilte til alle livets begivenheder

Vi ved, når vi snakker skilte til æresport, at brudeparret gemmer skiltene. Måske står det ude i garagen eller værkstedet – men det bliver ikke smidt ud. Det gemmes til evigt minde. Derfor skal deres æresportskilt også være noget unikt og specielt, som de kan se og huske tilbage på. Netop derfor skal I vælge en ordentligt leverandør på skiltet, når æresporten skal bygges og dekoreres. Med et unikt skilt, lader I æresporten skille sig ud og I giver parret noget personligt for livet.

Få et perfekt skilt til æresporten, nøjagtigt som du drømmer om

Æresporten skal selvfølgelig bygges – det er en af de traditioner, som vi holder allermest fat i herhjemme i lille Danmark. Det er typisk de nærmeste af venner og familie, der opsætter, pynter og dekorerer indgangsporten efter alle kunstens regler, afhængigt af om det er Bryllup, Kobberbryllup, Sølvbryllup, Guldbryllup eller måske noget helt fjerde. Æresporten danner rammerne for de unikke skilt, der placeres i midten. Ganske kort fortalt er skiltet i æresporten altså essensen af hele dekorationen, ja endda af hele fejringen. Derfor skal du ikke gå på kompromis med skiltet, når det hele løber af stablen.

Hvad indeholder skiltet og hvordan monteres det på æresporten?

Skiltet, der laves en 3mm træ eller akryl, kan indeholde alt, hvad du synes er vigtigt for den givne æresport. Tekst, figurer, silhouetter og dato’er. Vi graverer teksten ned i træet eller laver folietryk på akrylen, hvilket betyder at vi ikke er låst af nogle bestemmer rammer. Alt kan lade sig gøre og vi gør det!

Når du bestiller skilte til æresport, så vælger du, om der skal laves huller til montering. Disse 2 huller vil være placeres på en sådan måde, at skiltet let kan bindes op på æresporten ligesom resten af de dekorationer, som I påfører. Hullerne er små og kuglerunde – de kan nemt anvendes med ståltråd, snor eller lignende.

Alternativt kan man selv bore 2 huller, hvis de skal sidde nøjagtigt på en bestemt måde. Brug et træbor, hvadend det er et skilt i akryl eller træ.

Skilte til æresport kan som nævnt udformes på mange måder. Du indsætter blot den tekst, som vi skal lave samt fortæller os, hvordan teksten skal se ud. Herefter sættes skiltet i produktion og vi afsender det lynhurtigt til dig, så I kan få det sat op.

Dansk produceret – Dansk elsket!

Vi producerer til forskel fra mange andre alle vores skilte og produkter i Danmark. Sådan helt præcist holder vi til på Fyn, hvor hele vores produktion foregår og alle forsendelserne håndteres. Vi har stor kapacitet og sørger altid for at kvalitetssikre de produkter, som sendes ud af døren.

Vores produkter håndterer vi i vores laserskærermaskiner og vælger du skilte med folie laves dette i hånden.