Skilte til festen - personlige og unikke

Vores skilte til festen laves specielt til dig efter ønsker og behov. Se vores store udvalg af skilte til festen herunder og indtast dine oplysninger. Vi producerer og sender direkte til dig. 

Kategori: Menuskilt

Menuskilte til Bryllup og fest er ganske særlig festpynt, personliggjort efter dine ønsker

Vores flotte personliggjorte menuskilte fås i forskellige størrelser og designs. Vi giver dig et udvalg af unik bordpynt til den store fest og du vælger helt selv, hvad dine menu’er skal indeholde.
Hos Verksted laver vi menuskilte i træ, papir, pvc og meget andet efter dine ønsker og laserskærer selv vores produkter specielt til dig.

Unik bordpynt til den store fest med flotte menuskilte til bryllup

Hvem elsker ikke en perfekt aften, hvor man kan mærke, at der er gjort lidt ekstra ud af det hele. Giv dine gæster en oplevelse af perfektion med vores menuskilt til bryllup, der udskæres eller printes med dine informationer.

Vores Kvalitet er den Bedste!

Du skal ikke lade dig snyde, når du skal vælge produkter. Hos Verksted er vi ikke ene på markedet om at forhandle menuskilte i træ, akryl og papir – men langt de fleste af vores konkurrenter, laver ikke selv deres produkter. De har ikke samme hands-on, som vi og har ikke på samme måde indflydelse på, hvad de sender ud. Vi har desværre et stigende antal kunder, der har fået varer hjem fra vores konkollegaer i landet, og de er allesammen mindre glade for de produkter, som ikke levede op til deres forventning.

Med vores egen produktion af vores produkter, har vi hele tiden mulighed for at kvalitetstjekke og korrigere dine produkter, allerede mens de produceres. Vi afsender kun noget, som er helt og aldeles perfekt!
Den gode kvalitet går vi højt op i. Vores træ og akryl er ekstra holdbart, samlingerne imellem laserskæringerne er gjort større, papiret er ekstra tykt og mange foranstaltninger tages, når vi skal sikre, at dine menuskilte ser rigtige ud. Selvom vi laver billige menuskilte i træ, akryl og papir, så giver vi dig landets bedste kvalitet.

Personliggjorte menuskilte i træ, papir eller akryl – speciallavet til dig!

Vi er kreative og elsker at lave skilte til bryllup i træ netop efter din smag. Vi specialproducerer alle vores  menuskilte helt unikt til dig og gør os umage for at lave præcist det, som du ønsker og drømmer om. Vi pakker vores menuskilt nænsomt og sørger for, at skiltene kommer sikkert frem. Selvom store maskiner producerer og skærer dit menuskilt, så kigger vi alting igennem og sikrer os, at det produkt, som vi sender ud til dig, er helt og gennemført fantastisk. Vores menuskilte i træ eller akryl eller papir er helt unikke og vi ønsker os kun, at du har samme indtryk af dem, som os – at de er noget helt for sig selv.

“Bæredygtighed” er moderne, at bryste sig af, når man laver festpynt!

Vi er meget opmærksomme på, at vores menuskilte i alle materialer er produceret bæredygtigt og af så grønne løsninger som muligt. Derfor producerer vi selv vores menuskilte og vælger selv vores træ. På den måde, har vi nemlig hele tiden hånd i hanke med, at vi bidrager til et grønt miljø med bæredygtige materialer.

Vores pakkematerialer er ligeledes grønne og af genbrugspap og fyld. Vores bæredygtighed ved skiltene er vi meget opmærksomme på hele tiden at optimere, når det er muligt. Vi har stigende efterspørgsel på bæredygtigt festpynt og vores kunder vælger os fordi, at vi tager ansvar for miljøet.