Læs mere om vores varer i kategorien Læder produkter

Nøgleringe i læder til alle livets begivenheder

Hos os har du muligheden for at sammensætte den perfekte nøglering lavet i kernelæder i naturgarvede farver. Nøgleringe og keyhangers i læder er både smukke og praktiske til nøgler og andet, som du gerne vil passe ekstra godt på. Vores forskellige typer matcher med sikkerhed det, som du leder efter.

 

Nøgleringen laves med gravering

Her elsker vi at lave alting personligt. Hvadend det er nøgleringe i læder, bordpynt eller ting til boligen, så er vores passion at gøre det hele unikt. Derfor får du et navn, en tekst, et logo eller noget helt fjerde graveret ned i læderet. Det giver din nøglering et flot udtryk, der adskiller sig fra de populære standsede lædernøgleringe. Med en gravering får du noget, der varer for evigt og adskiller sig fra andres.

Vores mange forskellige skrifttyper gør det muligt for dig, at lave netop den nøglering, som du drømmer om – i den bedste kvalitet af læder.

Hvad kan man gravere i en nøglering?

Alt! Svaret er ganske simpelt. Når man arbejder med nøgleringe i læder, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Så drømmer du om at forære din mor en nøglering med teksten “Mor” og herefter et hjerte, ja så laver vi selvfølgelig det. Hvordan skrifttypen skal være og hvordan hjertet skal se ud, bestemmer du. Vi har selvfølgelig nogle standarder at bruge, men teknisk set, kan det være hvilken som helst type af hjerte. Alle symboler, som du kan finde på dit tastatur og alle former, som du kan tænke dig til, kan graveres ned i læderets overflade, hvilket gør nøgleringen til din mor noget helt særligt.

 

Nøgleringe i læder med logo

Vi producerer også nøgleringene med logo’er til virksomheder, events og frivillige. Med gravering af et logo eller virksomhedens profiltekst i læderet, bliver du synlig mange steder og overfor nye potentielle kunder. Du kan også bruge det som en firmagave eller som merchandise i forretningsøjemed. Vi fremsender gerne på forhånd udkast til jeres nøgleringe i læder inden bestillingen foretages og kan naturligvis give jer og jeres medarbejdere noget særligt og unikt.

 

Leveringstid

Som udgangspunkt har vi altid læder på lager til at lave nøgleringe. Vores aktuelle produktionstid fremgår på vores produkter.

 

Hvad nu hvis, man ønsker en helt speciel type nøglering?

Som beskrevet, kan vi lave alle typer af nøgleringe. Vores erfaring og maskineri gør det nemt at ændre nøgleringens udseende og form, såfremt du ønsker noget andet, end det du finder her.

 

Læder nøgleringe med indgravering til Fars Dag eller Mors dag

Meget populært er det, at give Far eller Mor en gave i forbindelse med den årlige tradition. Forelsk dig i de mange muligheder, som vi har med nøgleringe i læder og overrask med en kvalitetsnøglering ud over alle grænser. Vores nøgleringe er ikke blot unikke og smukke, de er også både bæredygtige, i 100% kernelæder og garvet i naturfarver udvundet fra bark.

 

Keyhangers i læder er imponerende flotte

Ligesom med vores nøgleringe er det noget ganske særligt med en keyhanger i læder. Det gør det nemt at opbevare nøglerne om halsen og ser både smart og tjekket ud. Vores klassiske læderlooks og gravering bruges her til den smarteste nøgleholder, du nogensinde kommer til at have.

 

Kvaliteten af vores nøgleringe i læder
Ægte læder – ægte kvalitet

Vores nøgleringe i læder er lavet af de aller bedste materialer og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi udvælger kun det bedste læder i højeste kvalitet. Vores sortiment er fra det store kvægland, Argentina i Sydamerika. Køerne har her store arealer, hvor de frit kan gå og græsse, hvilket vi er meget bevidste om. Vores lokale leverandør af lædervarer har personligt besøgt den specifikke farm, hvor køerne går og læderet bliver garvet, hvilket forsikrer os om, at forholdene er ordentlige.
For at kvægavlerne kan kende forskel på sine egne dyr, når de græsser på de store områder, brændemærkes dyrerne – dette kan vi se på læderet, som vi modtager, men dette sorteres selvfølgeligt fra, inden vi producerer bordkort til vores kunder.
Læderet er 100% naturligt og kernelæder. Det betyder, at det er den rene vare. Læderet arter sig forskelligt og vil med tiden tage farve af det miljø, som det udsættes for.
Garveriet, hvor råhuderne modtages direkte fra slagteriet, har skindene igennem en langvarig garvningsproces, der kan tage op til en måned, inden man har det færdige produkt.
Det vigtige ved denne type læder er, hvad man bruger til selve garvningen.
Det læder, som vi sælger bliver garvet med udtræk fra bark af Quebrachotræet. Hertil sker farvningen af læderet udelukkende med plantefarve, hvilket gør dette produkt ekstraordinært. Fra garveriet kan vandet, der bruges, ledes direkte tilbage i økosystemet. Det betyder at der ikke er spildevand tilbage og ej heller giftige kemikalier.
Læderet er vegetabilsk garvet og af samme grund meget velegnet til opgaver som bl.a. gravering og prægning.

 

Læder er et naturprodukt – det er din nøglering også

Som du kan læse i afsnittet ovenfor, så er din nøglering altså en del af et stort økosystem, der nøje er gjort så grønt og bæredygtigt som muligt. Læderet er ægte og ren kernelæder, hvilket også betyder, at det vil arbejde over tid. Med tiden og afhængigt af de miljøer, som de udsættes for, tager det farve og sol, fedt og mange andre ting, som du pådrager det. Læderet lever for altid og passer du på det, vil du have en lædernøglering for altid. Det kan have godt af lidt læderfedt til tider og sker der noget med nitten, så kan vi altid sætte en ny i. Læderet er nemt at arbejde med og passer du på det, så passer det også på dine nøgler for altid.